محل تبلیغات شما

از دانشجویان درس فرهنگ عمومی خواستم، چند نمونه از رفتارهای فرهنگی جاری در جامعه را اعم از پسندیده و ناپسند معرفی نمایند. در ادامه نظر شما به موارد ارسالی سه نفر از دانشجویان محترم را جلب می کنم / ابراهیم علی پور

سلام استاد عزیز اینجانب مجید عابدین مقانکی پنج رفتار ناپسند در جامعه از نظر بنده را به شرح زیر برای شما ارسال می نمایم:

1 - اولین رفتاری که به نظر من از بدو ورود به بیرون پیش میاید دیدن خودرو شخصی دیگران در جلوی درب پارکینگ مردم است وموجب آزار دیگران است. به نظر بنده اگر در آن فاصله که آن شخص خودرو خود را جلوی درب پارکینگ دیگران پارک نموده خدای نکرده حادثه ای برای ساکنین آن ساختمان پیش بیاید وبخواهند خودرو خود را خارج نمایند خدا میداند چه خواهد شد خودتان در ذهنتان تجسم کنید اینکار شاید حتی منجر به مرگ یک انسان شود.

2 - دومین مورد از رفتارهای ناپسند بعضی از مردم گذاشتن زباله درساعاتی که زباله حمل نمی شود مانند ظهر یا بعدازظهر مخصوصا در فصل تابستان که باعث بوی ناخوشایند در آن محل میشود. به نظر بنده اینکار باعث شیوع بیماری بین مردم و باعث افزایش ات و موش های موذی می شود.

3 - سومین مورد کشیدن سیگار در جمع است. به نظر بنده اینگونه رفتارها در جامعه بسیار ناپسند می باشد چون باعث آسیب رساندن جدی به دیگران و اطرافیان خود است.

4 - صرفه جویی نکردن در منابع انرژی مانند آب، برق، بنزین و به نظر بنده در همه چیز به خصوص منابع ملی باید صرفه جویی کرد و هر چیزی را به اندازه استفاده و مصرف کرد تا باعث قطعی یا کمبود برای دیگران نشود.

5 - پنجمین موردیکه من در جامعه به عنوان رفتارناپسند می دانم، رعایت نکردن حقوق دیگران و نبودن هر کسی در جای خود است. من فکر می کنم کسانی هستند که بواسطه ثروت یا پارتی در جایگاهایی هستند که لیاقت آنرا ندارند و باعث عقب ماندگی علمی و اقتصادی جامعه می شوند.

 

یونس یعقوبی

1 - نرده های شهری در حوزه های ترافیکی عموما جهت افزایش ایمنی در تردد شهروندان و روان سازی ترافیک بکار می روند. اما متاسفانه شهروندان به شکل های متنوع از این نرده ها نوع دیگر استفاده می کنند.

2 استفاد از خودرو های شخصی وسیله ای برای آسایش در حمل ونقل می باشد ولی گاهی با ایجاد صدا های بلند و تردد های های بی موقع باعث سلب آرامش بقیه شهروندان می شود.

3 - فضای سبز اطراف و داخل شهر برای پاکی هوا و گذراندن اوقات فراغت شهروندان می باشد ولی گاهی اوقات بعضی از شهروندان با روشن کردن آتش و ریختن زباله این مکان هارو از بین می برند یا باعث آلودگی آن
می شوند
.

 4 وسیله های نقلیه عمومی همانند مترو برای سرعت بخشیدن به کارهای روز مره شهروندان ایجاد شده ولی متاسفانه بعضی از شهروندان با ایجاد بحث و جدل در هنگام پیاده و سوار شدن یا تبدیل این محیط به یک بازارچه سرپوشیده آرامش شهروندان را برهم می زنند.

 5 - تفکیک زباله به بازیافت بهتر آن کمک می کند، حال با وجود سطل های تفکیک زباله در شهر بازهم این تفکیک ها توسط شهروندان انجام نمی شود و موجب تحمیل هزینه برای اداره شهر و آلودگی محیط زیست و زشتی چهره شهر می شود.

سعید قره خانی

تغییر از دیگران شروع نخواهد شد

با همه اشکالاتی که اطراف ما وجود دارد اما گروهی فکر می کنند برای اصلاح امور باید اتفاقی از بالا رخ دهد. انگار ما خود نمی توانیم مبنای تغییر باشیم. برای برطرف کردن زشتی نباید به سایرین و تلاش از ما بهتران متکی بود. این نیز یک رفتار زشت است که ما گناه همه ضعف ها را به گردن دیگران بیندازیم و نیز جهت تحول، توقع داشته باشیم که دولت مثلاً افسردگی یا ناآرامی روحی و نداشتن برنامه برای شادی و تفریح پایان هفته ما را تغییر دهد.

(نظر: بايد هرچه زودتر با برنامه ريزي دقيق تغيير كنيم. بايد رفتارهاي بد رو دور بريزيم و با تمرين و ممارست در رفتارهاي خوب به موفقيت دست پيدا كنيم.)

دروغ مصلحتی، با هر منطقی مصلحت نیست

در ادبیات دینی ما بی نمازی، بی حجابی، بی محاسنی و خیلی بدی های دیگر؛ دشمنی با خدا و بدترین گناه، ذکر نشده بلکه دروغ و دروغگویی عنوان شده است. پس به هیچ بهانه ای نمی توان دروغ گفت: دروغ برای هر کسی و به خصوص برای کسی که خود از زشتی دروغ می گوید زشت تر است اما کسی که خود مدعی زشتی دروغ و همچنین گوینده دروغ است در واقع دروغ و دروغگویی را برای دیگران زشت می داند و نه برای خود. چنین فردی با دروغ دیگر سعی می کند دروغ ثابت شده خویش را کتمان کند.

(نظر: دروغ، دروغ است، مصلحتي و غير مصلحتي يعني چه؟ متاسفانه در جامعه امروز كشور ما با اين اصطلاحات مصلحتي، كلاه شرعي براي خود توجيه مي کنند).

کمتر حرف بزنیم و بیشتر درست عمل کنیم

در روزگاری که همه حرف خوب می زنند، خوب عمل کردن باید بیش از پیش مورد توجه مان باشد. یکی دیگر از رفتارهای زشت دیگری که می توان آن را کنار گذاشت، کمتر حرف زدن و بیشتر عمل کردن است. توفیق حرف های معلمان و مربیان تربیتی را باید در تربیت فرزندان و خانواده ایشان جستجو کرد. نکته دیگر، اظهارنظر نکردن درباره همه موضوعاتی که می دانیم» یا نمی دانیم» است! اولین گام خردمندی؛ تفکر و سکوت است.

(نظر: بعضي‌ها فقط حرف مي زنند اما پاي عمل كه مي رسد تمام حرف هايشان را فراموش مي كنند. بله براي حرف زدن همه مي توانند اما مرد عمل؟؟؟ گشتم نبود نگرد نيست )

تفریحی، معتاد هیچ چیز نشویم

خیلی از زشتی های جهان شوخی شوخی جدی می شود. تمام سیگاری ها و معتادان هیچ وقت فکر نمی کردند قرار است در مرداب رفتاری گرفتار شوند که خارج شدن از آن انگیزه مردانه و سلیقه نه می خواهد. پس حواس مان به رفقای نارفیق و تفریحاتی که مثل از چاله در چاه افتادن است باشد. این نیز رفتار زشتی است که علیرغم دانستن مان، اما به دلایل مختلف به هر پدیده سرگرم کننده معتاد شویم حتی اگر آن چیز ساعت ها تلویزیون نگاه کردن باشد، که بی تردید به ضرر ماست.

(نظر: هميشه وقتي از كسي كه آلوده يك موادي شده سوال ميكنن ميگه اول به صورت تفريحي مصرف
مي كردم بعد شد هفته اي يكبار، دو روز يكبار و اسير اعتياد. هميشه بايد از همان روز اول، آخر اين ماجرا را ديد.

همیشه فقط حق با ماست؟

همه حق دارند در مسیر احقاق حق خود، تلاش کنند. اما زشتی رفتار برخی از ما این است که همواره حق خود می دانیم که در هر مجادله ای، تصور کنیم حق با ماست. برای لحظه ای به موضوع فکر کنید که چند بار جمله من اشتباه کردم حق با شماست» را شنیده اید؟ زشت است که فردی همیشه حق را برای خویش بداند!

(نظر: هروقت در هرجا يا وجود اتفاقي اعم از درگيري يا ناراحتي، براي خلاصه و ختم به خير شدن بايد خيلي دوستانه و با عذرخواهي قائله  رو تمومش كنيم.

هیچکس عقل کل نیست

در این جهان و بین مخلوقات خداوند، از شما بهتر نیز وجود دارد. بعضی از ما تصور می کنیم خدا فقط ما را با نهایت درایت و تفکر آفریده است. نشانه دانایی؛ اقرار به نادانی و ناتوانی در برابر دانش حقیقی کائنات است. در بارگاه حضرت عشق، آنها که ندانستند، به نادانی خویش اعتراف کردند اما شیطان که فرشته مغرور خداوند بود به تصور دانایی خویش، جاهلانه عمل کرد.

(نظر: در اين دنيا هيچ كس نميتونه در زمينه عقل كامل بودن ادعايي داشته باشه به جز خدا  )

با یک بار دیدن یک نفر، قضاوت نکنیم

یکی از کارهای زشتی که معمولاً ما انجام می دهیم، قضاوت غیر عادلانه درباره افرادی است که شاید فقط یک بار آنها را دیده باشیم! این نهایت ظلم در حق شخصی است که نمی شناسیمش. آن قدر مطمئن قضاوت می کنیم و به شایعات دامن می زنیم! هیچ اشکالی ندارد که در اظهارنظرهایمان درباره سایرین، عجله نکنیم و برای حرمت و آبروی افراد احترام قائل شویم.

(نظر: با يكبار ديدن نميشه قضاوت كرد كه آدم و با شخصيت و درستي هيت يا نه؟ اما من خودم با يك مراوده و گفت و گو 70 درصد شخصيت طرف برام مشخص ميشه. 30 درصد ديگه را بايد در مدت كوتاهي با برخورد و تست رفتارها و اخلاق هاي طرف بدست آورد).

مراحل سخنوری: / ابراهیم علی پور

نگاه اجمالی بر درس کاربینی / ابراهیم علی پور

علل ناکامی دانشگاه جامع علمی کاربردی در رسیدن به اهداف خود

های ,دروغ ,شهروندان ,دیگران ,حق ,باعث ,است که ,در جامعه ,نظر بنده ,بعضی از ,می شود

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها